OUR NEXT GENERATION

Bezoek Benautic Watersport op BOOTHOLLAND stand 3168

Buitenboordmotoren gaan over veel meer dan alleen de specificaties. Een werkelijk geweldige motor levert het allemaal: prestaties, veiligheid en ultiem gebruiksgemak. Daarom blijft Tohatsu de essentiële vragen stellen over wat een geweldige motor is. Dat doen ze al sinds 1922, toen luchtvaartingenieur Masuzo Takata Tohatsu oprichtte.

Keer op keer hebben Tohatsu-innovaties golven veroorzaakt die de wereld veranderen.

Tohatsu is compromisloos en streeft naar buitenboordmotoren die zowel duurzaam als zo licht mogelijk zijn. Ultieme kwaliteit om een ​​inspirerende motorervaring te bieden. Dit is de onwrikbare belofte: het leveren van een meer verfijnde en stimulerende vaarervaring.

Zie het. Hoor het. Feel the wind!

NIEUW! Tohatsu Silence the sea!

Tohatsu Corporation, de oudste Japanse fabrikant van buitenboordmotoren met een geschiedenis van meer dan een eeuw, kondigt met trots een innovatieve samenwerking aan met Ilmor Marine, een gerenommeerde naam in de productie van scheepsmotoren en hoogwaardige technische oplossingen. Deze strategische samenwerking markeert een historisch partnerschap tussen twee marktleiders, waarbij de rijke erfenis van Tohatsu's expertise op het gebied van de voortstuwing van buitenboordmotoren wordt gecombineerd met de geavanceerde technische bekwaamheid van Ilmor.

De samenwerking tussen Tohatsu en Ilmor draait om de creatie van een eersteklas lijn elektrische producten die een nieuwe standaard zal zetten. De eerste in de rij is een buitenboordmotor van 6 kW. Deze elektrische buitenboordmotor biedt geïntegreerd kantelen en trimmen, een aanraakscherm in gauge-stijl voor gecentraliseerde systeembediening, en meerdere varianten in zowel schachten als propellers.

Blijf op de hoogte voor verdere updates terwijl Tohatsu en Ilmor samenwerken om deze baanbrekende elektrische buitenboordmotor op de wereldmarkt te brengen, waarbij traditie en innovatie worden gecombineerd om de maritieme industrie naar een nieuw tijdperk te stuwen. De producten zullen in 2024 op de Amerikaanse, Canadese en Europese markten worden gelanceerd.

Gezamenlijke ontwikkeling van een elektrisch aandrijfsysteem van 4 kW met Honda R&D Co., Ltd.

Tohatsu Corporation en Honda R&D Co., Ltd. hebben een overeenkomst bereikt over een elektrisch aandrijfsysteem van 4 kW voor kleine schepen, en beide bedrijven zijn momenteel bezig met gezamenlijke ontwikkeling.

Tohatsu heeft de leiding over de mechanische onderdelen en het frame, zoals de versnellingsbak en de onderunit, terwijl Honda de leiding heeft over de elektrische aandrijfeenheid en het 'Honda Mobile Power Pack', een verwijderbare en draagbare accu die vervangbaar is.

Tohatsu zal veldtesten uitvoeren met het elektrische aandrijfsysteem van 4 kW en zal blijven streven naar het bereiken van koolstofneutraliteit voor de komende toekomst.

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van de Tohatsu 6KW

    A glimse of that the future has in store

    De Ilmor ION vertegenwoordigt het toppunt van stijl en prestaties en is een elektrische buitenboordmotor van 6 kW, ontworpen om soepele en stille prestaties te leveren tijdens uw excursie.

    De ION zit boordevol functies die normaal gesproken niet te vinden zijn op motoren van vergelijkbare grootte, verlegt grenzen en biedt de meest geïntegreerde elektrische buitenboordmotor die vandaag de dag verkrijgbaar is.

    Blijf op de hoogte voor verdere updates, en de samenwerking met Tohatsu Outboards.

    #tohatsu6kw is onderdeel van benautic retail